www.modenas-dinamik.gr www.modenas-dinamik.gr

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   fchat fChat   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Gilera Runner
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    www.modenas-dinamik.gr Forum Index -> Διάφορα μοντέλα
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fade
Νέοπας

PostPosted: Thu Nov 05, 2009 11:55 pm    Post subject: Gilera Runner Reply with quote

Παιδια εχω ενα Gilera Runner 180 Διχρονο Και Θελω Να Αλλαξω Μερικα Πραγματα Για Να Πηγαινει Καλα Τι Μπορω Να Βαλω Εκτος Απο Full Malossi Που Κανει 1800 ευρω για να γινει....Ευχαριστο Εκ Τον Προτερων
Back to top
View user's profile Send private message
Cryptonakias
30ps

PostPosted: Thu Nov 05, 2009 11:57 pm    Post subject: Re: Gilera Runner Reply with quote

Fade wrote:
Παιδια εχω ενα Gilera Runner 180 Διχρονο Και Θελω Να Αλλαξω Μερικα Πραγματα Για Να Πηγαινει Καλα Τι Μπορω Να Βαλω Εκτος Απο Full Malossi Που Κανει 1800 ευρω για να γινει....Ευχαριστο Εκ Τον Προτερων
μπορεις να βαλεις ιμαντα αναλογα αν θες εκκινιση/τελικη,μπιλακια επισης διαλεγεις το βαρος αναλογα αν θες εκκινιση/τελικη... μετα πιστονι βαζεις οτι θες...
Moderator

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:01 am    Post subject: Reply with quote

δεν πηγαινει τωρα?

ride safe,ride fast,wear your helmet!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
madloufos
30ps

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:03 am    Post subject: Re: Gilera Runner Reply with quote

Fade wrote:

Ποσο θελει για να γινει full malossi?1800?Για βαλε για βαλε.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
ScooterMania
27ps

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 8:30 am    Post subject: Reply with quote

Τοσο βγαινουν περιπου.. θες να αλλαξεις κ στροφαλο της μαλοσσι ?

Εγω παντως σου προτεινω βαριατορ,συμπλεκτη,ιμαντα,οδηγο ροπης κ το μηχανακι θα ειναι κροτιδα wink1

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα..!

http://www.bikepics.com/members/farmas/

http://www.scootermania.gr

Γιατί για εμάς το Scooter είναι Μανία!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Stratis
Moderator

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 11:06 am    Post subject: Reply with quote

μια που λεμε για runner... βλεπω κατι αγγελιες στο car με φενομενικα πολυ προσεγμενα 180αρια και με τα extraδακια τους και τα δινουν 800-1000 ευρω τοσο τσαμπα εχουν αυτα?? px
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/415148/

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
blazekiller
18ps

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

εχει ομως και 18000 χιλιομετρα ρε κατσε καλα!!ασε π θα εχει πεσει η αποδοση του...μν το ψαχνεις!!ειναι περιεργα πραγματα αυτα!!οσο ωραια ειναι τοσο περιεργα ειναι...λογικο να το δινει τοσο ο αλλος...
Back to top
Stratis
Moderator

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:16 pm    Post subject: Reply with quote

ναι αλλα για κατι πεθαμενα Z ζητανε 2000ε....
δεν θα επερνα με τιποτα σκουτερ επιδοσεων και πολυ δυσκολα γενικα σκουτερ απλα μου κανει εντυπωση η τιμη και δεν ειναι το μονο αυτο...και σιγα την ομορφια
αλλα με 850 ευρω τι περνεις?

Back to top
blazekiller
18ps

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

Stratis wrote:
δεν θα επερνα με τιποτα σκουτερ επιδοσεων και πολυ δυσκολα γενικα σκουτερ απλα μου κανει εντυπωση η τιμη και δεν ειναι το μονο αυτο...και σιγα την ομορφια

ναι ρε οκ συμφωνω και εγω!και εγω με τπτ δν θα μπορουσα να ειχα κατι τετοιο!ειναι μερικοι ομως π τους αρεσουν η φαση σκουτερ!!εε τωρα ποιος θα παει να παρει κατι τετοιο ας πουμε??λιγα ατομα για αυτο πεφτει η τιμη!!και αν σκεφτεις οτι με αλλα 1000 ευρο περνεις ενα ωραιο ινοβα και το κρατας για ολη σ τν ζωη και δν το αλλαζεις!!ρε σ εχεις ακουσει κατι gillera σκοτερακια αλλα πολλα κιβυκα(Δν ξερω ποσα) με κατι εξατμισεις περιεργες π ακουγονται σαν 1000??το ακουσα τς προαλλες και ενταξ ητανε για πεταμε το σκουτερακι!
Back to top
Stratis
Moderator

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

blazekiller wrote:
Stratis wrote:

ναι ρε οκ συμφωνω και εγω!και εγω με τπτ δν θα μπορουσα να ειχα κατι τετοιο!ειναι μερικοι ομως π τους αρεσουν η φαση σκουτερ!!εε τωρα ποιος θα παει να παρει κατι τετοιο ας πουμε??λιγα ατομα για αυτο πεφτει η τιμη!!και αν σκεφτεις οτι με αλλα 1000 ευρο περνεις ενα ωραιο ινοβα και το κρατας για ολη σ τν ζωη και δν το αλλαζεις!!ρε σ εχεις ακουσει κατι gillera σκοτερακια αλλα πολλα κιβυκα(Δν ξερω ποσα) με κατι εξατμισεις περιεργες π ακουγονται σαν 1000??το ακουσα τς προαλλες και ενταξ ητανε για πεταμε το σκουτερακι!

τα 4χρονα mega scouter (που ειναι αρκετα κυβικα) με εξατμισεις after οντως κανουν σαν μηχανη

Back to top
madloufos
30ps

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

ScooterMania wrote:

Εγω παντως σου προτεινω βαριατορ,συμπλεκτη,ιμαντα,οδηγο ροπης κ το μηχανακι θα ειναι κροτιδα wink1

Full Malossi ομως δεν ειναι κυλινδρα μονο αλλα και εξατμισεις που κανουν και 400 ευρω και ηλεκτρονικες ρυθμιζομενων στροφων και αλλα τοσα.
Back to top
ScooterMania
27ps

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 6:28 am    Post subject: Reply with quote

Stratis wrote:
μια που λεμε για runner... βλεπω κατι αγγελιες στο car με φενομενικα πολυ προσεγμενα 180αρια και με τα extraδακια τους και τα δινουν 800-1000 ευρω τοσο τσαμπα εχουν αυτα?? px
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/415148/

Ολοι αγοραζουν 4τ επειδη ειναι πολυ πιο οικονομικα κ δν χρειαζεται τοση συντηρηση κ γιαυτο δν περνει κανενας 2τ ραννερ..

Back to top
ScooterMania
27ps

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 6:29 am    Post subject: Reply with quote

madloufos wrote:
ScooterMania wrote:

Full Malossi ομως δεν ειναι κυλινδρα μονο αλλα και εξατμισεις που κανουν και 400 ευρω και ηλεκτρονικες ρυθμιζομενων στροφων και αλλα τοσα.

Στην τιμη π ειπα ειχα προσθεσει κ την εξατμιση.. μονο την ηλεκτρονικη της μαλοσσι ξεχασα

Back to top
madloufos
30ps

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 7:12 am    Post subject: Reply with quote

Εχει κι αλλα μετα.Αναρτησεις φρενα.Ενα ολοκληρωμενο 70αρι full malossi με την μακρυα μπιελα βγαινει στα 80 κυβικα θελει σχεδον 2500 ευρω και πανω για να βγει full με την κυριολεκτικη εννοια.
Και μετα πια θελει καθε μηνα πιστονι.Εννοειται μονο ελατηριο.
Back to top
ScooterMania
27ps

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

Ρε αυτος ειπε να τα αλλαξει ολα μαλοσσι στον κινητηρα.. η λες να εννοουσε κ τα περιφερειακα ? Για 180 κυβικα μιλαμε ομως.. οχι για 50αρι. Παντως πριν π ειπες για στροφαλο υπαρχει ενας π κοστιζει 792ευρω κ εχει 57mm διαδρομη

Back to top
Post new topic   Reply to topic    www.modenas-dinamik.gr Forum Index -> Διάφορα μοντέλα All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2  Next

Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum